HR EN

Auto camp Lučica Drage

Auto kamp Lučica Drage

Auto camp Lučica Drage Auto camp Lučica Drage Auto camp Lučica Drage Auto camp Lučica Drage Auto camp Lučica Drage


Među brojnim kampovima razasutima po jadranskoj obali nije baš lako istaći se i ponuditi gostima uslugu više, ali uz odlično organiziranu web prezentaciju i stranicu, gostu uistinu nije teško odlučiti se za Kamp Oaza Lučica - vesela i opuštena stranica učas informira svakog posjetitelja o lokaciji, ponudi i cijenama u kampu, čime se uvelike olakšava organizacija dolaska i boravka. Da ne bi sve ostalo samo na tome, na stranici se nalazi i vodič po okolici uz korisne linkove, kao i popis bitnijih manifestacija. Simpatične ilustracije oživljavaju i inače ozbiljan kućni red, a bogata galerija slika učas prenosi posjetitelja na čarobnu lokaciju kampa.

Oaza mira u hladu stoljetnih maslina

Maslina, neodvojivi dio Mediterana i jedan od njegovih glavnih simbola, dočekuje goste kampa Oaza Lučica u Dragama. Parcele smještene u hladu stoljetnog maslinika, pogled na rajski nacionalni park Kornati, netaknuta priroda Dalmacije, sasvim dovoljno za potpuni i opušteni odmor uz Jadransko more. Treba se samo zaputiti i pronaći svoj mali komadić raja u kampu, i zaboraviti na užurbani ritam svakodnevice. Profesionalno i ljubazno osoblje, brojni sadržaji i dugogodišnja tradicija rada u kamping ugostiteljstvu "krivi" su za sve veći broj gostiju što se svake godine vraćaju u kamp i stvaraju čvrstu vezu s ovom oazom mira, tišine i predivne prirode.

Client: Auto kamp Lučica


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, Logo Design, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2014


Share
Midas