HR EN

Domus Vita

Smještaj u zelenom srcu Hrvatske

Domus Vita Domus Vita Domus Vita Domus Vita Domus Vita

Gorski Kotar mjesto je kao iz bajke. Ova gorska regija Hrvatske još uvijek je relativno nepoznata turistima i tek čeka da je se otkrije i da pokaže sve svoje ljepote. U zelenilu gustih šuma, ispresijecanom rijekama i potocima nalaze se luksuzne vile i kuće za odmor, u ponudi agencije Domus Vita. Uz detaljnu prezentaciju, na stranici je opisano i samo okruženje, kao i kojim se sve aktivnostima posjetitelji mogu baviti za vrijeme svog boravka tako da sve što potencijalni gost treba napraviti jest odabrati koja mu je vila ili kuća za odmor najprivlačnija i uživati u netaknutoj prirodi i rajskim ljepotama Gorskog Kotara.


Odmor daleko od užurbanosti svakodnevice

Zeleni obronci šuma, planinski vrhunci, srebrna mreža bistrih gorskih potoka, rijeka i jezera sačinjavaju zeleni biser, Gorski Kotar. Lanac vila i kuća za odmor Domus Vita želi svojim klijentima pružiti nabolje – komforan i luksuzan smještaj u miru netaknute prirode, uz detaljnu prezentaciju svega što ova regija pruža. Njihovi klijenti mogu se stoga u potpunosti opustiti i uživati u odmoru. Ponuda vila i kuća za odmor u Gorskom Kotaru samo je dio poslovanja ove mlade i inovativne tvrtke koja svoja načela pružanja najbolje moguće usluge smještaja proširuje i na druge dijelove Hrvatske.


Client: Domus Vita


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, Logo Design, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2015


Share
Midas