HR EN

Dentalna klinika B.Dent

Osmijeh s potpisom

Dentalna klinika B.Dent Dentalna klinika B.Dent Dentalna klinika B.Dent Dentalna klinika B.Dent Dentalna klinika B.Dent Dentalna klinika B.Dent

Profesionalna usluga zaslužuje i profesionalnu stranicu. Svjesni toga, u stomatološkoj klinici B.Dent odlučili su kako im za pravu prezentaciju treba odlična internet stranica kojom bi se prezentirali postojećim i potencijalnim klijentima u pravome svjetlu. Stranica je pregledna, jednostavne navigacije i vrlo informativno prezentira sve usluge koje klinika pruža. Preko obrasca za kontakt lako je postaviti bilo kakvo pitanje ili zakazati sastanak, a tu su i redovite aktualne objave kako bi posjetitelji stranice imali najnovije informacije u vezi ponuda i djelatnosti klinike B.Dent. Na stranicu je dodan i cjenik kako bi planiranje posjeta stomatologu prošlo jednostavno i bez nepoznanica. Tako u nekoliko klikova svaki posjetitelj može dobiti sve vitalne informacije, kontaktirati kliniku i bezbrižno se pripremiti za pregled i tretman.

 

Osmijeh s potpisom

Blistavi osmijeh ostavlja najbolji prvi dojam, a zagrebačka dentalna ordinacija B.Dent pravi je izbor za najbolji stomatološki tretman, bilo da je riječ o redovnom pregledu ili o nekom složenom zahvatu na zubima. Individualni pristup pacijentu i vrhunska stručnost doktora dentalne medicine jamac su da će pacijent izaći zadovoljan i s osmijehom na licu te bez velikog stresa zbog posjeta stomatologu. A da je riječ o vrhunskoj usluzi potvrđuju i brojna priznanja koje ova stomatološka klinika osvaja no zadovoljan pacijent njihova je najveća nagrada.

Client: B.Dent


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2017


Share
Midas