HR EN

Zara Dent

Siguran put do prekrasnog osmjeha

Zara Dent Zara Dent Zara Dent Zara Dent Zara Dent Zara Dent

Zara Dent nova je stomatološka ordinacija u Zadru koja želi pružiti kvalitetnu i cjelovitu uslugu svojim pacijentima, savjetovati ih i pomoći da riješe problematična stanja zubi za koja možda nisu ni znali da se mogu riješiti zadnjim dosezima na području dentalne medicine. Tako je ideja za njihovu stranicu bila da mora biti kvalitetna, jasno i kratko informirati potencijalnog ili trenutnog pacijenta o uslugama koje Zara Dent pruža te mu omogućiti da ih lako kontaktira. Dizajn teži tome da ostavi pristupačan i informativan dojam na posjetitelja kojem se daju svi bitni podaci, a stranica je podijeljena tako da se posjetitelj može upoznati s područjima stomatologije kojima se ordinacija bavi, upoznati tehnologije koje se primjenjuju u liječenju, vidjeti radove te u nekoliko klikova poslati upit. Tu su i aktualne obavijesti kako bi na vrijeme bili upoznati sa svim akcijama i posebnim ponudama koje Zara Dent priprema za svoje pacijente.


Cjelovit i individualan pristup pacijentu.


Cjelovit pristup pacijentu možda je najkraći opis rada stomatološke ordinacije Zara Dent u Zadru tako da se pacijentu pristupa individualno i bez žurbe kako bi dobio kvalitetnu terapiju koja je najbolji mogući izbor za tretiranje njegovog stanja te koja se prilagođava pacijentu i njegovom stanju te vremenu kojeg ima čime se postiže uzajamno povjerenje i zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Kroz komunikaciju s dentalnim laboratorijem osigurana je suradnja stomatologa, pacijenta i tehničara te se tako samo g pacijenta uključuje u sve korake tretmana. Posjet ordinaciji Zara Dent stoga je najbolja investicija u oralno zdravlje i jamac dugoročnog zadovoljstva rješavanjem bilo kojeg dentalnog problema. Zadovoljstvo pacijenta i kvalitetno provedena terapija najvažniji su ciljevi predanih stručnjaka ordinacije dentalne medicine Zara Dent.

Client: Zara Dent


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, Logo Design, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2017


Share
Midas