HR EN

Tourist board Pašman

Otok bez granica

Tourist board Pašman Tourist board Pašman Tourist board Pašman Tourist board Pašman

Gostu dati pravu informaciju koja mu je potrebna i koja ga zanima - najlakši način je putem dobre prezentacije na internetu. Tko god poželi posjetiti otok Pašman, na web stranici turističke zajednice svakako će naći sve što ga zanima i što će ga nagovoriti da posjeti ovaj otok malih ljudi velika srca. U samo nekoliko klikova dostupno je sve - od osnovnih informacija kako doći gdje boraviti na otoku, preko jednostavno prezentiranih mjesta i zanimljivih lokacija na otoku, do multimedijalnih sadržaja. Svrha stranice je i pružiti gostu priliku da isplanira bez poteškoća svoj boravak na otoku pa uz pomoć kalendara događanaj i preporuka za razne aktivnosti koje Pašman nudi nije teško popuniti raspored.

Otok bez granica

Blizu obale, a opet svoj i odvojen morem, Pašman je otok koji se malo po malo zavuče pod kožu svakom posjetitelju. Sa sjeverne strane ispresjecan niskama malih mjesta što čuvaju otočku tradiciju i običaje, s južne nudi priliku za osamu i istraživanje skrivenih kutaka. Turistička zajednica otoka Pašmana na svjetlo dana donosi sve o otoku što je gostu potrebno da se prilikom boravka osjeća kao kod kuće, a kad se vrati svom domu, da poželi opet doći i uživati u delicijama otoka, njegovim gostoljubivim mještanima i kamenim spomenicima što svjedoče njegovoj dugoj povijesti. Pašman se dugo nosi u srcu, a simbol srca Pašman i ima, u kamenom obliku otočića Galešnjaka.

Client: Turistička zajednica otoka Pašmana


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, Logo Design, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2014


Share
Midas