HR EN

Tourist board Pirovac

Tourist board Pirovac Dalmatia Croatia

Tourist board Pirovac Tourist board Pirovac Tourist board Pirovac Tourist board Pirovac Tourist board Pirovac

Malo mjesto na neobičnom spoju Jadranskog mora i Vranskog jezera


More u pirovačkom zaljevu 4 je stupnja toplije od prosjeka Jadranskog mora – ova činjenica samo je jedna od mnoštva korisnih i zanimljivih informacija koje će posjetitelj stranice turističke zajednice Pirovac pronaći kad krene u istraživanje. Bilo da je riječ o planiranju prvog posjeta Pirovcu ili već starom gostu koji mu se iznova vraća, sadržaj stranice svima pruža mogućnost da učas nađu idealni smještaj, saznaju sve o Pirovcu i njegovim zanimljivostima ili kontaktiraju turističku zajednicu. Ovakvom intuitivnom stranicom gost i prije posjeta zna da je dobrodošao i da je domaćinima stalo da njegov boravak prođe što bolje i nezaboravnije, uz nadu da je to samo jedan od brojnih susreta.

Mirna vanjština krije burnu prošlost

Danas slikovito malo mjesto smješteno na obali, između mora i Vranskog jezera, Pirovac svojim gostima pruža priliku za odličan odmor na prekrasnim plažama i istraživanje okolice. No ovo mjesto nekoć je bilo sve samo ne spokojno, našavši se prije nekoliko stoljeća na braniku kršćanske Europe pred turskim osvajačem. Hrabri mještani stoljećima su pružali čvrst otpor ne dozvolivši osvajaču da ih slomi. Nijemi kamen danas svjedoči toj slavnoj prošlosti u obliku vrata sela s ostacima zidina, a tu su i brojne crkvice i utvrde u okolici što su simbol srčanosti lokalnog stanovništva. Turistička zajednica zna da osim uzbudljivih drevnih vremena Pirovac gostima nudi izvorna gastronomska iskustva, mogućnost raznolike zabave i uživanje u očuvanoj prirodnoj ljepoti mora i jezera dočekujući s jednakim entuzijazmom kako stare tako i nove goste, koji čari ovog mjesta tek trebaju upoznati.

Client: Turistička zajednica općine Pirovac


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, Logo Design, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2015


Share
Midas