HR EN

Camp Vrana Lake Crkvine

camp site

Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine Camp Vrana Lake Crkvine

Smješten u rajskom okruženju, usred Parka prirode Vransko jezero, kamp Vrana Lake Crkvine odlična je destinacija za sve one koji žele istinski uživati u prirodi, bez podsjetnika na gradsku vrevu i gužvu. Projekt izrade stranice stoga je trebao prenijeti posjetiteljima izravnu povezanost s prirodom (ono bitno što svojim gostima kamp nudi), njegov izvrsni položaj na obali jezera, prezentirati im sve aktivnosti koje su dostupne u takvom okruženju te pojednostaviti rezervaciju putem izračuna cijene i karte kampa. Za bolju organizaciju odmora gostima je na raspolaganju detaljno opisano i prikazano okruženje i aktivnosti kako bi se u nekoliko klikova na stranici informirali o lokaciji i okolnim atrakcijama te iskoristili svoje vrijeme boravka u kampu na najbolji mogući način.

 

Rajsko okruženje na obali jezera

Vransko jezero najveće je slatkovodno jezero u Hrvatskoj, a smjestio se tik uz Jadransko more od kojeg ga dijeli tanka kopnena prevlaka. Jezero je važno stanište brojnih vrsta ptica i ima bogati riblji fond. Netaknuta priroda i navedena fauna jedan su od razloga zašto je jezero proglašeno parkom prirode. Upravo u takvom prekrasnom, mirnom i čarobnom okruženju smjestio se kamp Vrana Lake Crkvine na samoj obali jezera koji svojim gostima nudi uživanje u smještaju usred prirode, brojne aktivnosti poput bird watchinga i ribolova, a budući da je jezero tek par kilometara udaljeno od mora, i uživanje na plažama i kristalno čistom moru. Buđenje uz cvrkut ptica i lagani povjetarac te čisti zrak i apsolutni mir jamac su opuštajućeg odmora na kojem će svatko zaboraviti svoje brige i u potpunosti se prepustiti uživanju u prirodi.

Client: Camp Vrana Lake Crkvine


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2018.


Share
Midas