HR EN

Telum

Za tvrtke koje žele rasti

Telum Telum Telum Telum Telum Telum
Telum marketing tvrtka je orijentirana na oglašavanje putem interneta i svojim korisnicima nudi vrhunske stručnjake i isplative kampanje kojima će poboljšati svoje poslovanje i doći do novih klijenata. Sama stranica stoga mora odražavati njihovo poslovanje: moderno i skladu s tekućim trendovima u web dizajnu, a opet jasno i učinkovito te dostupno. Navigacija je jednostavna, u svakom trenutku posjetitelj može doznati sve o uslugama i poslati upit bilo da tek kreće u svijet internet oglašavanja ili želi poboljšati neke od postojećih marketinških kampanja. Posjetitelja se informira o načinu rada tvrtke, na kojim poljima djeluje, kao i o tome koji su dosadašnji klijenti s kojima je ostvarena uspješna suradnja, a sve informacije dostupne su u nekoliko klikova što omogućava lako snalaženje i vrlo malo vremena potrebnog da se dođe do željene informacije.

Za siguran uspjeh


Internet – virtualni svijet koji polako ali sigurno preuzima brojne funkcije koje su se do sada obavljale isključivo fizički, bilo da je riječ o prodaji proizvoda i usluga ili obavljanja nekog drugog posla. Prednosti su doista neizmjerne, od brzine, preko učinkovitosti do toga da sada doista možemo biti na više mjesta odjednom. Ono što postaje sve bitnije jest istaknuti se na internetu i doći do željenih kupaca i klijenata, a internet marketing uvjerljivo je najbolji i najisplativiji način. Telum marketing definitivno zna kako – ovi predani pojedinci ostvaruju nevjerojatne rezultate za svoje klijente pametno kreiranim i vođenim kampanjama te osiguravaju isplativost ulaganja u ovakvu vrstu oglašavanja, a također kreiraju i vlastite alate kojima nude još bolje mogućnosti svojim klijentima. Vizionari od početka, dobili su i svoju potvrdu kao Google Premier partneri što dovoljno govori o svjetskoj kvaliteti tvrtke.

Client: Telum


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, Logo Design, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2016


Share
Midas