HR EN

Croatia Luxury Rent

Luxury accommodation on the Adriatic

Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent Croatia Luxury Rent

Tražite luksuzno mjesto za zasluženi odmor na Jadranu? Croatia Luxury Rent Vam u nekoliko klikova omogućava da jednostavno dođete do Vaše kuće za odmor iz snova, uz informativnu i točnu prezentaciju ponude. Imajući na umu užurbanu svakodnevicu kako imamo malo vremena koje možemo odvojiti za istraživanje mjesta za odmor brzina i lakoća pronalaženja idealnog smještaja bile su imperativ prilikom izrade stranice. Osnovni i najbitniji podaci, uključujući i cijenu odmah su vidljivi klikom na ponudu određene jadranske regije, a svaki objekt detaljno je individualno prikazan. Uživati u odmoru na savršenoj lokaciji uistinu nikad nije bilo jednostavnije.


Vile iz snova

Uživati u suncu, netaknutoj prirodi jadranske obale, savršeno čistom moru uz lagani povjetarac.. skoro kao savršen odmor. Za potpun doživljaj nedostaje samo dobar smještaj, a Croatia Luxury Rent za svoje klijente bira ono najbolje što Jadran može ponuditi – luksuzne vile duž cijele obale, smještaj na najvišoj svjetskoj razini koje udovoljavaju svim željama i potrebama klijenata koji žele u potpunosti uživati u svom odmoru. Profesionalnost i predanost poslu ističu ovu agenciju kao predvodnike ponude luksuznog smještaja ne samo na Jadranu, već i šire.

Client: Croatia Luxury Rent


Services: Web Design + Development, Responsive Design (Mobile websites), HTML5, CSS5, CMS, SEO, jQuery, JavaScript


Year: 2019


Share
Midas